Ons Team

Bart Besselink

Tandprotheticus

Bart is de eigenaar van de praktijken en is op 16 jarige leeftijd begonnen in de tandtechniek. Na een opleiding van 9 jaar is hij gediplomeerd tandprotheticus geworden. Direct nadat hij zijn opleiding heeft afgerond heeft hij de praktijk in Alphen aan den Rijn opgezet. Service, kwaliteit en aandacht voor de patiënt zijn de belangrijkste speerpunten voor Bart. In alle praktijken behandeld hij patiënten en wanneer het even kan rent hij naar de techniektafel om zijn creatieve kant te laten zien.

Davina Stalder-Besselink

Praktijkmanager

Davina is de praktijkmanager van alle praktijken. Haar opleiding Facility Management heeft zij goed kunnen toepassen om alles te regelen in en rond de praktijken. Zij zorgt voor alle administratieve zaken met de patiënten en de zorgverzekeraar.

Manon van der Draaij

Tandtechnieker

Als 16 jarige kwam Manon bij ons in de praktijk in Alphen aan den Rijn met de vraag of ze bij ons mocht werken. Ze was vastbesloten om tandtechnieker te worden. Zij heeft de opleiding afgerond en is echt een creatieve en talentvolle technieker geworden. Kwaliteit staat voor haar op nummer 1.

Thomas Caminada

Tandtechnieker

Thomas is sinds 2017 gediplomeerd tandtechnieker. Vanaf zijn 17e jaar is hij bij ons werkzaam. Dit vak is hem niet onbekend aangezien zijn vader ook in de branche zit. Thomas is bezig met zijn opleiding tot Tandprotheticus en de planning is dat hij over een jaar zijn diploma in ontvangst kan nemen. Thomas is creatief, humoristisch en leergierig.

Meer behandelingen

volledige prothese besselink

Volledige Prothese

Informatie over het kunstgebit

Krijgt u voor het eerst een kunstgebit of heeft u een nieuw kunstgebit nodig? Een kunstgebit van 5 jaar en ouder mag vervangen worden

immediaat prothese

Immediaat Prothese

Kunstgebit

Na uw eerste bezoek bij de Tandprotheticus
zal hij u verwijzen naar een
tandarts/kaakchirurg.

Besselink gedeeltelijke prothese

Gedeeltelijke Prothese

Partiële Prothese

De Tandprotheticus is een specialist
in het aanmeten en vervaardigen
van gebitsprotheses

reparatie kunstgebit

Reparatie & Rebasing

Iedere twee jaar een controlebezoek

Bij ons kunt u ook terecht als er bijvoorbeeld een tand uit uw gebitsprothese is gevallen, uw gebitsprothese is gescheurd of zelfs gebroken.

implantaatprothese

Implantaatprothese

Draagt u al lang een kunstgebit?

Dan gaat de onderkaak slinken en bestaat de kans dat het kunstgebit steeds losser gaat zitten. Dat kan pijn veroorzaken.

advies tandarts

Advies

Advies op maat

Maak een afspraak voor advies. Tenslotte gaat alles prettiger met een optimaal functionerend kunstgebit.

Tandprothetische praktijk Besselink maakt graag tijd voor u

Openingstijden:

Ma-do: 8.30 – 17.00

Vrij: 8.30 – 15.00

Behandeling op afspraak

ONT KRTP

Copyright © 2021 TPP – Alle rechten voorbehouden

Uw stralende lach komt mede tot stand door Higher Marketing

Team